Våra samtal

Papper med filosofiska bilder som ligger på ett bord
Vad är ett monster egentligen?

Anmälan

Här kan du anmäla till höstens samtal. Vi har uppehåll både lördagen före och lördagen efter loven, så att ingen ska behöva missa ett samtal. Vi håller samtalen i Magelungens lokaler på Björngårdsgatan 21 på Södermalm.

ANMÄLAN

Vårens samtal började 28 januari. För anmälan under pågående termin, mejla info@tankanoga.se.

9-11 ÅR

Vi har en grupp i för barn 9-11 år . Varje samtal kommer börja kl 11 och vara en timma långt, med fika i mitten. 600 SEK (inklusive moms) för åtta samtal: 28/1, 4/2, 11/2, 18/2, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4.

12-19 ÅR

Vi har två grupper med deltagare i åldrarna 12-19 år (årskurs 6 till och med gymnasiet). Deltagarna kommer delas upp i två grupper, baserat på ålder. Varje samtal börjar kl 13 och är två timmar långt, med paus för fika i mitten. 1200 SEK (inklusive moms) för åtta samtal; 28/1, 4/2, 11/2, 18/2, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4.

PRISJUSTERING

Just nu har många svårt att få hushållsekonomin att gå ihop. Vi har därför bestämt att sänka priserna på vårens kurser. Tänka Noga är en verksamhet som drivs helt utan bidrag. Hjälp oss gärna att nå ut till intresserade barn och unga!

20 ÅR OCH ÄLDRE

Vi håller på att försöka skapa en grupp för äldre deltagare. Hör gärna av dig till info@tankanoga.se och meddela ditt intresse. Se också vårt projekt med Folkoperan: Folkoperan & Tänka Noga

ANGÅENDE PANDEMIN

Så länge som grundskola och gymnasieskola håller öppet kommer samtalen att ske, om inte Folkhälsomyndigheten ger andra råd. Om vi som håller i samtalen blir sjuka kommer återbetalning ske motsvarande de inställda samtalen. Vi kommer göra vad vi kan för att deltagarna ska kunna hålla distans till varandra under samtalet. Man ska inte delta om man har symptom på sjukdom.


Om man inte är säker på om det är något som passar kan man boka ”prova på” på sidan. Då kan man gå ett tillfälle och betala efteråt, om man väljer att fortsätta. Denna biljett bokas utan garanti att man får plats, betalda biljetter har företräde oavsett anmälningsdatum. Efter 16/1 fyller vi grupperna med prova på-anmälda i anmälningsordning – vi meddelar via mejl. Födelseår anges i nästa steg i bokningen.